NV200

VELE AMBACHTEN, EEN BESTELWAGEN

NISSAN NV200

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

Aanbevolen catalogusprijs*


€ 14.865


5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

ONGEKEND KLEINE DRAAICIRKEL VAN SLECHTS 10,6 MLAADVOLUME 4,2 M3BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


STIJL EN DEGELIJKHEID

ONTWORPEN OM ZAKEN TE DOEN

OPVALLEND MOOI UITERLIJK

EEN GEDURFDE KIJK OP DE COMPACTE BESTELWAGENEen moderne, stijlvolle bestelwagen zegt alles over wie u bent. Met zijn wigvormige cabine en opvallende grille is de Nissan NV200 bestelwagen de perfecte reclame voor een bedrijf dat een duidelijke richting heeft.

GEBOUWD OM TE PRESTEREN

CREËR HET PERFECTE LEVERINGSSYSTEEMDe Nissan NV200 bestelwagen is compact aan de buitenkant, maar ruim aan de binnenkant, en biedt hiermee de perfecte combinatie voor efficiënt vervoer op de drukke wegen van tegenwoordig. Met de Nissan accessoires kunt u optimaal gebruik maken van de Nissan NV200 bestelwagen. Dankzij integrale bevestigingselementen in het interieur en igebouwde vestigingspunten op het dak, kunt u de Nissan bestelwagen aanpassen om te voldoen aan al uw behoeften.

BLIJF GEORGANISEERD

FUNCTIONELE WERKRUIMTERekken, scheidingwanden en opbergvakken kunnen veilig bevestigd worden aan de geïntegreerde en verstevigde bevestigingspunten. Er kan niets losraken en de zijwanden van de carrosserie zijn beschermd. Het creeëren van  een georganiseerde en functionele werkruimte is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

BLIJF ER BOVENOP ZITTEN

GEBRUIK ALLE MOGELIJKHEDEN


U hoeft geen gaten te boren. U kunt gewoon gebruik maken van de geïntegreerde bevestigingspunten voor de dakdrager om uw dakaccessoires veilig te bevestigen, zonder risico van schade aan de carrosserie.

UW BESTE INTERIEUR

KIES NV200Of het nu gaat om rekken, scheidingswanden of speciale laadruimte-inrichtingen, u kan de laadruimte van de Nissan NV200 bestelwagen aanpassen aan uw behoeften.

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN NV200

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:


5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.

5 jaar garantie op het spuitwerk - dekt de carrosserielak.

5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires.

5 jaar pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en incidenten niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

SLIMME INVESTERING

12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV200.

Volledig overdraagbaar.


En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor de dieselmotoren heeft u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

NISSAN NV200

GEBRUIKSKOSTEN VERMINDEREN


De Nissan NV200 bestelwagen is ontworpen voor lage gebruikskosten. Minimale dagelijkse gebruikskosten, een robuuste constructie, duurzame materialen met een lange levensduur voor maximale betrouwbaarheid - u zal echt merken wat voor winst u behaalt met de Nissan NV200.

ROBUUST WAAR HET MOET

UW PARTNER IN BUSINESSDe stevige constructie van de carrosserie kan de krachten van de zware lading gemakkelijk aan, ook helpt het u goed beschermd te blijven. De kreukelzones kunnen de  botskrachten absorberen en zijn na een ongeval gemakkelijk te herstellen.

TIJD OM DOOR TE PAKKEN...

RIJD ZUINIGEROm u te helpen zuiniger te rijden, toont de schakelindicator op het dashboard wanneer de motor het ideale toerental bereikt om naar een hogere versnelling te schakelen.

INFORMATIE BINNEN HANDBEREIK

IN EEN OOGOPSLAG


De Nissan NV200 bestelwagen is uitgerust met multifunctioneel display met ingebouwde dagteller en biedt alle informatie die u nodig heeft om efficënt te rijden. Het toont u het motortoerental, het gemiddelde en daadwerkelijke brandstofverbruik, evenals het resterende rijbereik.

VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT

COMFORT WAAR HET TELT

Als u een zware dag voor de boeg heeft, is het goed om te weten dat u deze aankunt met het comfort van en gemak van een goed doordachte cabine vol praktische voorzieningen. Een comfortable bestuurder is immers een tevreden bestuurder.


GEMAKKELIJKER PARKEREN


In kleine parkeerplaatsen en laad- en losplaatsen manoeuvreren is gemakkelijk met de optionele achteruitrijcamera. Bovendien geeft de optionele achteruitrijcamera op het scherm van het dashboard u de volledig kleur en beeld van de ruimte achter u en voegt hulplijnen toe zodat u perfect kunt inparkeren.

CRUISE CONTROL


Cruise control is een handige optie die het rijden gemakkelijker maakt op lange ritten. Het kan ook brandstof besparen en u helpen zich aan de maximumsnelheid te houden.

DISCLAIMER

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging aangepast worden. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de de aanbevolen maximprijzen in Euro voor het beschreven modem, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet al aanbod om te contracteren. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de wagen aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrustingen zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/02/2020 tot 29/02/2020 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn verwerkd in de prijs. Gelieve ons te raadplegen voor een aanbod.


5 jaar/160.000 km (wat het eerste wordt bereikt) fabrieksgarantie voor het bestelwagenassortiment (met uitzonderen van de Nissan e-NV200: 5 jaar/100.000 km fabrieksgarantie op EV-systeemonderdelen, 3 jaar/100.000 km voor de rest van het voertuig. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje