NV400

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

NISSAN NV400

DE BESTELWAGEN VOOR ALLE BEHOEFTEN

Aanbevolen catalogusprijs*


€ 24.890


5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

UITGERUST MET EEN EURO 6 MOTORLAADVERMOGEN 17 M3 EN MAX. 1.610KGBEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


OPVALLEND EN EFFICIËNT

NISSAN NV400

ONTSPAN TIJDENS HET WERK

RUIMTE EN PRAKTISCHE CABINEDe cabine van de Nissan NV400 is stijlvol, ruim en praktisch, biedt uitstekend zicht en goede geluidsisolatie. Er is voldoende handige laadruimte en dankzij het ergonomische design heeft u altijd alles bij de hand.

NISSAN NV400

PERFECT GESCHIKT


Het opvallende design van de Nissan NV400-bestelwagen maakt een verrassende eerste indruk, precies wat uw bedrijf nodig heeft. Bovendien zal de aerodynamische vorm een positief effect hebben op uw brandstofverbruik.

UW LADING, UW KEUZE

NISSAN NV400 GESLOTEN BESTELWAGEN


Voor het efficiënt vervoeren van grote aantallen goederen is de Nissan NV400 gesloten bestelwagen een briljante keuze, wat voor vervoer het ook betreft. De bestelwagen is verkrijgbaar met voor- en achterwielaandrijving en heeft een laadvolume van maximaal 17 m3 en een laadvermogen van maximaal 1.610 kg.

TWEE IN EEN

NV400 CREW VANMet grote ruiten en comfortabele stoelen biedt de Nissan NV Crew Van plaats aan zes of zeven mensen en biedt dan ook nog voldoende laadruimte. Dankzij de keuze tussen voor- of achterwielaandrijving en de diverse laadvermogens vindt  u gegarandeerd de perfecte wagen voor uw behoefte.
 

HET ULTIEME PERSONENVERVOER

NISSAN NV400 COMBI


De stijlvolle, uitnodigende en flexibele Nissan NV400 Combi biedt comfortabel plaats aan maximaal negen personen of zes personen met meer laadruimte. Dankzij een gebruiksvriendelijke schuifdeur kunnen passagiers probleemloos instappen. Goederen en apparatuur kunnen snel ingeladen worden. Alle inzittenden kunnen genieten van ruimte, comfort en de zekerheid van talrijke actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen.

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN NV400

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:


5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.

5 jaar garantie op het spuitwerk - dekt de carrosserielak.

5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires.

5 jaar pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en incidenten niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV400.

Volledig overdraagbaar.


En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor de dieselmotoren heeft u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

DE BESTELWAGEN DIE ALLES HEEFT

NISSAN NV400

TOEGANG TOT ALLE RUIMTES


De Nissan NV400 gesloten bestelwagen biedt met gemak plaats aan grote ladingen en grote volumes, dankzij de lage dorpel en grote wijd openslaande deuren aan de zijkant en de achterkant. Met een functionele en duurzame laadruimte kan deze wagen elke bestelling aan.

VASTZETTEN

ALTIJD ALLES OP ZIJN PLEKVoorkom glijden en schuiven: met diverse bevestigingspunten en vloerhaken kan u ladingen van elk formaat vastzetten.

STALENBESCHERMING

VEILIGHEID VOOROPAls u een extra zware lading vervoer, beschermt het standaard stalen schot van de NV400 de cabine.

HOUD UW LADING IN HET OOG

ALLES ONDER CONTROLE


Als u uw lading in het ook wil houden, kan u kiezen voor een glazen ruit in het stalen schot. Deze is bestand tegen botsingen en stoten voor als uw lading zich verplaatst tijdens het rijden.

SLIMME OPLOSSINGEN

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN... PLUS EEN BEETJE EXTRA

Nissan innoveert door geavanceerde en nuttige technologie voor iedereen toegankelijk te maken. Onze Nissan technologie is gebruiksvriendelijk, dus rijden wordt veiliger en leuker. Dankzij apparatuur om afleiding van de bestuurder te beperken en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen is de Nissan NV400 de intelligente keuze in bestelwagens.

AUDIOSYSTEEM


Kies muziek of zenders op de radio/CD-speler met bediening op het stuur of upgrade naar het premium audiosysteem dat DAB-radiofunctionaliteit en een MP3-speler omvat en waarmee u zelfs kan genieten van de muziek op uw mobiele telefoon of tablet.

KIES UW EIGEN SOUNDTRACK


Luister met de USB-aansluiting en aux-ingang naar uw mobiele muziekbibliotheek of podcasts. Dit kan met de premium audio-upgrade. U kunt tijdens het rijden zelf uw mobiele telefoon of tablet opladen.

DISCLAIMER

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/08/2021 tot 31/08/2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

*Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie.