LEAF

SIMPLY AMAZING

NISSAN LEAF

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 36.540


Private lease*

Vanaf € 574/maand

Nu aan*


€ 31.990

WLTP-GECOMBINEERD


Actieradius: 270 km**

MAXIMAAL VERMOGEN


110 kW (150PK)

SNEL LADEN VAN DE BATTERIJ


Van 20 tot 80% in ongeveer 60 min.**

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

NISSAN LEAF

DE NISSAN LEAF ZERO EMISSION

ELKE DAG, SIMPLY AMAZINGVoel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische wagen op de weg.

BEREID U VOOR OP EEN NIEUWE ERVARING

EEN RIT WAARBIJ ALLE ZINTUIGEN WORDEN GESTIMULEERDDe Nissan Intelligent Mobility transformeert de relatie tussen u en uw wagen.Stelt u zich eens voor: een voertuig dat maar één pedaal gebruikt om te versnellen, af te remmen en te stoppen, dat perfect zelfstandig kan parkeren en helpt om u te beschermen tegen risico's uit uw omgeving/ Met een breed scala aan Nissan Intelligent Mobility-functies tovert de nieuwe Nissan LEAF uw alledaagse ritten om tot een sensatie.


VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIES

E-PEDAL


Versnellen, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, aangenaam en geeft u ook nog eens meer controle.

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

PROPILOT


Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, afremmen of stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en houdt uw dode hoeken in de gaten.

ONTDEK MEER OM U HEEN

PROPILOT PARKParkeer als een professional met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga gerust achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren makkelijker dan ooit.

NUL UITSTOOT

MEER KILOMETERS VOOR MINDER GELD

WAAROM KIEZEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN?

Met de nieuwe Nissan LEAF bent u goedkoper uit: minder bewegende onderdelen, dus lagere onderhoudskosten; geen uitstoot, dus lagere eiigendomskosten en 100% elektrisch, dus minder gebruikskosten. Als dat niet fantastisch is!


BESPAREN

Electriciteit is veel goedkoper dan brandstof en met de nieuwe Nissan LEAF hoeft u nooit meer de olie te vervangen, de motor af te laten stellen of emissietesten te doorlopen. Bespaar op uw dagelijkse ritten en u wordt er ook nog eens voor beloond. Met talloze overheidssubsidies en belastingsvoordelen moet u niet meer twijfelen om de overstap te maken.


GEEN CO2

De nieuwe Nissan LEAF stoot geen CO2 uit. Tijdens het gebruik is het daarom een emissievrij voertuig, hoewel de algehele bijdrage aan een schoner milieu uiteraard afhangt van de vorm van electriciteit waarop de motor draait. Dat varieert per land en energieleverancier.

DESIGN

NISSAN LEAF

EEN OPVALLEND NIEUW DESIGN


In de pure, eenvoudige lijnen van de nieuwe Nissan LEAF komen inspiratie door natuur en technologie samen; een krachtig symbool dat perfect past bij onze tijd.

GEDREVEN DESIGN VANUIT ELKE HOEK


Scherp en aerodynamisch met zijn iconisch zwevend dak en spitse voorkant; de nieuwe Nissan LEAF gaat naadloos in zijn omgeving op.

SNIJD DOOR DE LUCHTDankzij zijn geavanceerde aerodynamische design breekt de nieuwe Nissan LEAF de wetten van de luchtweerstand. Daarnaast is de wagen ook nog eens ongelooflijk stil.

MODERN MET EEN TOUCH OF BLAUW


Het uitnodigende interieurdesign van de nieuwe Nissan LEAF biedt voldoende ruimte en klasse, met iconische accenten en blauw en zachte zetels.

PLAN UW RAZENDE RIT

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET DE NIEUWE NISSAN LEAF

Met de ongekend krachtige nieuwe accu, een veelzijdige selectie aan rijinstellingen om uw actieradius onder controle te houden en oplaadstations waar en wanneer u ze nodig hebt, komt u met de nieuwe Nissan LEAF overal: simply amazing!


SNEL LADEN VAN 20% TOT 80% ROND 60 MINUTEN***


Sluit uw nieuwe Nissan LEAF aan op een CHAdeMO-snellader en laad uw batterij tot 80% vol in maximaal 60 minuten.

THUIS OPLADEN IN 7,5 UUR***U kan uw batterij van uw nieuwe Nissan LEAF in 7,5 uur opladen met de 7kW thuislader (Wallbox)

DISCLAIMER

* Prijs, korting van € 3.550 inbegrepen, berekend op een aanbevolen catalogusprijs van € 36.540 voor de Nissan LEAF 40kWh Acenta MY19. Aanbiedingen zijn enkel geldig voor particulieren van 01/06/2020 tot 30/06/2020 bij de deelnemende Nissan-concessiehouder op geselecteerde stockwagens. Het rijbereik tot 270 km o.b.v. Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure. Gem. verbruik (WLTP): 18,5 – 20,6 kW/ 100 km – CO2-uitstoot: 0 g/km. De WLTP-meetprocedure heeft als uitgangspunt dat de testcondities de rijcondities in de praktijk zo dicht mogelijk benaderen, waardoor de vastgestelde waarden realistischer zullen uitvallen. Verschillende factoren kunnen het werkelijke rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de weersomstandigheden (o.a. buitentemperatuur, windkracht) en het gebruik van airconditioning/verwarming. ProPILOT is een geavanceerde Driver Assist-technologie, maar kan aanrijdingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelwegen (gescheiden door vangrails), met de ogen op de weg en de handen aan het stuur. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de controle over het voertuig te behouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Informeer naar alle exacte voorwaarden en mogelijk premies bij uw Zero Emission adviseur in de showroom.

Private Lease prijs is berekend op een duurtijd van 42 maanden en 30.000 km. Nissan Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 60 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door RCI Financial Services n.v., Bergensesteenweg 281, 1070 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0413.419.641. Adverteerder: Nissan Belux N.V., Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838.306.068, RPR Antwerpen. Aanbod voorbehouden aan particulieren, minimum 18 jaar oud, woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier, van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden en het loonsoverdrachtdocument. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Nissan-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.