370Z COUPE

LAATSTE VAN DE LEGENDARISCHE Z-SERIE

NISSAN 370Z COUPE

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

Aanbevolen catalogusprijs*


€ 39.250DE 370Z IS UITGERUST MET EEN 3,7L V6 MOTOR

VANAF 11,4 L/100km*

VANAF 248 G/KM CO2-UITSTOOT

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


LEGENDARISCH DESIGN, KRACHTIGE PRESTATIES

NISSAN 370Z COUPE

ONMISKENBAAR NISSAN 370Z

40 JAAR PASSIE


Het is een look waarvan de basis al 40 jaar geleden ontwikkeld is. De lange, lage motorkap en de afgeronde aerodynamische achterkant van de Nissan 370Z Coupé sportauto vormen een elegant silhouet. In combinatie met het unieke, op de bestuurder gerichte dashboard en het emblematische Nissan 'Z'-logo weet u dat dit geen gewone sportauto is.EEN VERBETERDE LEGENDE

EXTERIEURDESIGN


Het vernieuwde en dynamisch getekende exterieur is lager, breder en stijlvoller dan ooit. De Nissan 370Z sportauto is een indrukwekkende, hedendaagse vertaling van de legendarische 'Z'-look met lange motorkap.

BOEMERANGVORMIGE KOPLAMPEN


De bi-xenon koplampen, ontworpen om het markante silhouet van de Nissan 370Z sportauto te accentueren, zorgen voor een pittige look waarmee u vast en zeker opvalt.

DAGRIJVERLICHTINGDe LED-lampen met hoge intensiteit integreren de voorbumper visueel met de verticale portiergrepenen zorgen overdag voor extra aanwezigheid.

LED-ACHTERLICHTENAls aanvulling op de koplampen zijn de LED-achterlichten voorzien van dezelfde opvallende vorm, waardoor een look ontstaat die de aanwezigheid van de Nissan 370Z sportauto aankondigt - of u nu aankomt of vertrekt.

TECHNOLOGIE

BLIJF VERBONDEN

ZELFS DE TECHNOLOGIE IS HOOGWAARDIG


Kennis is macht en daarom loopt u met het geïntegreerde navigatiesysteem van Nissan altijd een stapje voor. Met een 9,3 GB harde schijf voor muziek, een 8" touchscreen en stemherkenning in zeven talen krijgt u 3D-kaarten van twintig Europese landen in HD en realtime verkeersmeldingen.

EEN DOSIS ADRENALINE VERBINDT U MET DE WEG

NISSAN 370Z

LEGENDARISCH VERMOGEN


De 3,7 liter V6-motor in de Nissan 370Z Coupé sportauto is vergroot ten opzichte van zijn voorganger, de 350Z met 3,5 liter en ontwikkelt 380 pk. Met een normale atmosferische motor in plaats van een turbocompressor biedt deze een supersnelle lage en gemiddelde acceleratie en ligt de tijd van 0 tot 100 km/u ruim onder de 6 seconden. Dit is pure opwinding - in elk opzicht.

SPORTIEF IN 6!

HANDGESCHAKELDE TRANSMISSIE


Voor 2018 krijgt elke Z met manuele versnellingsbak ook een nieuwe EXEDY-koppeling, met een koppelingspedaal dat zich met minder inspanning en met nog meer precisie en controle laat bedienen. Met ruim 65 jaar uitmuntendheid, geavanceerde technologieen gepatenteerde innovaties is EXEDY wereldwijd de onbetwiste top wat koppelingen voor sport- en racewagens betreft.

SCHAKEL ALS PROFESSIONAL

SYNCHRO REV CONTROL


Met Synchro Rev Control schakelt u als een professional, vlot en met veel controle, zowel in uw favoriete bocht als op weg naar het werk. De manuele versnellingsbak is zo soepel dat een automaat er jaloers zou van worden.

7-TRAPS

AUTOMATISCHE TRANSMISSIEMet zijn zeven versnellingen geeft de optionele automatische transmissie van de Nissan 370Z sportauto u een breed bereik en verbeterede brandstofefficiëntie. Met een verscheidenheid aan selecteerbare instellingen kan u uw rijervaring vormgeven als nooit tevoren. Downshift Rev Matching (toerentalaanpassing bij terugschakelen) maakt in de handgeschakelde instelling snel terugschakelen mogelijk met een tikje op het gaspedaal.


PASSIE ZONDER GRENZEN

PASSIE MET MAXIMALE TOEREN

Met een hoogtoerige V6-motor met 344pk, bredere achterwielen en een ophanging voor topprestaties is de Nissan 370Z Nismo sportwagen de meest gefocuste 'Z-auto' ooit

REMVERMOGEN


De Nissan 370Z sportauto biedt de grootste remmen aller tijden op een Nissan 370Z, maar de Nismo-uitvoering gaat nog een stapje verder. Met een knipoog naar de specificaties van de Nissan GT-R beschikt de Nismo overig uiterst stevige remslangen en remvloeistof voor topprestaties, waamee u een beter pedaalgevoel krijgt, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

GESMEDE LICHTMETALEN VELGEN


Gesmede 19' aluminium lichtmetalen velgen met een verfijnde tweekleurige Nismo-afwerking zijn bekleed met Bridgestone Potenza S001-banden met ondiep profiel. De randen zijn aan de achterzijde 1' breder voor extra grip.

DISCLAIMER

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op datum waarop ze verstrekt worden en kunnen zonder verwittiging aangepast worden. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen  maximumprijzen in Euro voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Deze prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/06/2020 tot 30/06/2020 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve ons te raadplegen voor een aanbod.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Ze kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet gecommercialiseerd worden in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding. Gem. verbruik: 11,4 - 12,6 l/100 km - CO2-uitstoot: 259 - 288 g/km (WLTP).