370Z ROADSTER

NISSAN 370Z ROADSTER

370Z STIJL - MET DE WIND IN HET HAAR

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

Aanbevolen catalogusprijs*


€ 41.350Nu aan*


€ 38.250

DE 370Z IS UITGERUST MET EEN 3,7L V6 MOTOR

VANAF 11,4 L/100km*

VANAF 248 G/KM CO2-UITSTOOT

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


VERSTERKT DE SENSATIE VAN CABRIORIJDEN

NISSAN 370Z ROADSTER

ELKE DAG OPWINDING

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN


De Nissan 370Z Roadster is als adembenemende cabrio de tweelingbroer van de legendarische 'Z-auto'. Net als zijn Coupébroer beschikt hij over een krachtige, atmosferische V6 met 328pk en een reeks aan technisch geavanceerde hulpmiddelen, plus een snel functionerende softtop voor onmiddellijk rijden in de frisse lucht.FOCUS OP DE BESTUURDER

INTERIEURDESIGN


Mens en machine worden één - met dat gevoel glijdt u in het sportieve en intieme interieur van de Nissan 370Z Roadster cabrio.

VERFIJND INTERIEUR


Het aerodynamische desig van de Nissan 370Z Roadster cabrio minimaliseert turbulentie in het interieur en zorgt ervoor dat u alles uit uw automatische airconditioning haalt.

GERUISLOOS ONDERWEG


De windgeleider aan de achterkant met gegraveerd Z-logo ziet er niet alleen geweldig uit, maar zorgt samen met de aerodynamische vorm van de Nissan 370Z Roadster cabrio voor het reduceren van de windturbulentie in het interieur.

PERFECTE ISOLATIE


Met het dubbel geïsoleerde dak omhoog blijft warme lucht binnen terwijl ongewenst geluid buiten blijft. De glazen achterruit met ontdooifunctie geeft u een helder beeld van wat er zich achter u bevindt.

BLIJF VERBONDEN DANKZIJ INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

DROOMPRESTATIES IN DE ECHTE WERELD

HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE


Kennis is macht en daarom loopt u met het geïntegreerde navigatiesysteem van de Nissan 370Z Roadster Nismo altijd een stapje voor. Met een 9,3 GB harde schijf voor muziek, een 8" touchscreen en stemherkenning in zeven talen krijgt u 3D-kaarten van twintig Europese landen in HD en realtime verkeersmeldingen.

EEN DOSIS ADRENALINE VERBINDT U MET DE WEG

NISSAN 370Z ROADSTER

LEGENDARISCH VERMOGEN


De 3,7 liter V6-motor in de Nissan 370Z Roadster sportauto is vergroot ten opzichte van zijn voorganger, de 350Z met 3,5 liter en ontwikkelt 380 pk. Met een normale atmosferische motor in plaats van een turbocompressor biedt deze een supersnelle lage en gemiddelde acceleratie en ligt de tijd van 0 tot 100 km/u ruim onder de 6 seconden. Dit is pure opwinding - in elk opzicht.

SPORTIEF IN 6!

HANDGESCHAKELDE TRANSMISSIE


Voor 2018 krijgt elke Z met manuele versnellingsbak ook een nieuwe EXEDY-koppeling, met een koppelingspedaal dat zich met minder inspanning en met nog meer precisie en controle laat bedienen. Met ruim 65 jaar uitmuntendheid, geavanceerde technologieen gepatenteerde innovaties is EXEDY wereldwijd de onbetwiste top wat koppelingen voor sport- en racewagens betreft.

SCHAKEL ALS PROFESSIONAL

SYNCHRO REV CONTROLMet Synchro Rev Control schakelt u als een professional, vlot en met veel controle, zowel in uw favoriete bocht als op weg naar het werk. De manuele versnellingsbak is zo soepel dat een automaat er jaloers zou van worden.

7-TRAPS

AUTOMATISCHE TRANSMISSIEMet zijn zeven versnellingen geeft de optionele automatische transmissie van de Nissan 370Z sportauto u een breed bereik en verbeterede brandstofefficiëntie. Met een verscheidenheid aan selecteerbare instellingen kan u uw rijervaring vormgeven als nooit tevoren. Downshift Rev Matching (toerentalaanpassing bij terugschakelen) maakt in de handgeschakelde instelling snel terugschakelen mogelijk met een tikje op het gaspedaal.


ERVAAR DE G-KRACHT

REMMEN EN STUREN

De reeks high-performance componenten in de Nissan 370Z Roadster cabrio maken dat remmen en sturen in een vorm van kunst veranderen.

355 MM REMSCHIJVEN VOOR


Balans is niet alleen van toepassing in bochten. Om de vermogende Nissan 370Z Roadster cabrio tot stilstand te brengen, is de auto voorzien van het meest krachtige remsysteem: geventileerde 355 mm remschijven voor, met de stevige kracht van remklauwen met vier zuigers.

GESMEDE 19" LICHTMETALEN VELGEN


De optionele gesmede lichtmetalen velgen zijn sterker en lichter dan standaard wielen. Met een lager gewicht verminderen ze het onafgeveerde gewicht, wat leidt tot een betere besturing.

DISCLAIMER

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/08/2021 tot 31/08/2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

Gem. verbruik : 11,4 – 12,6 l/100 km – CO2 uitstoot: 259 – 288 g/km.