GT-R

NISSAN GT-R

BORN BAD, MADE GOOD

Aanbevolen catalogusprijs*


€ 107.300Nu aan*


€ 101.800

14 L/100KM

V3,8 LITER V6 TWIN-TURBOCOMPRESSIEMOTOR MET 570 PK

VANAF 316 G/KM CO2-UITSTOOT

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


BORN BAD, MADE GOOD

NISSAN GT-R

GT-RGT-R BLOEDLIJN

EVOLUTIE STOPT NOOIT


In 1964 nam een overwachte Nissan 2000GT '-deurs sedan de leiding over van een Porsche 904 tijdens de Grand Prix van Japan, waarmee de legende van de GT-R begon. Sindsdien is elk model sneller, vaardiger en inspirerender.NIEUWE GT-R

DE LEGENDE. MEER GT-R DAN OOIT TEVOREN


Bij deze superauto draait alles om constante drive voor verbetering - de lat hoger leggen voor prestaties, controle, verfijning. Maak kennis met de GT-R van de volgende generatie, de enige echte sportauto voor iedereen, overal en altijd.

ONGEËVENAARD

TOPPRESTATIES OP HET CIRCUIT


Verhoogde paardenkracht en koppel. Standaard uitgerust met een titanium uitlaat en open klepsysteem. Verbeterde aerodynamica met hogere neerwaartse druk.

Versterkt chassis voor betere besturing bij hoge snelheden.

Nieuwe 20' design wielen.

CONTINUE VERBETERING

BETER RIJGEVOELStoer en opvallend exterieur. Opnieuw ontworpen interieur met de hand vervaardigde materialen. 

Verfijnde transmissie voor een soepele rit.

Lichter uitlaatsysteem met verbeterd binnengeluid.

ALTIJD IN CONTROLE

DE ESSENTIEVereenvoudigd interieur met minder bedieningsknoppen en vooruitstrevend multifunctioneel beeldscherm. Display Commander om audio, communicatie en entertainment te selecteren.

Verplaatste richtingaanwijzers met nieuw design.

DE AGRESSIEVE STIJL

ICONISCHE STIJL EN BAANBREKEND ONTWERP

HOOGWAARDIG INTERIEUR


Het begint met het dashboard van de GT-R dat bekleed is met een enkele nappaleerhuid, met de hand geslecteerd op kleur en onderzocht op zelfs de kleinste oneffenheden. Alles wat u ziet en aanraakt, is behandeld met dezelfde zorg voor detail, van een ventilator die hoogwaardig ontworpen is om jarenlang probleemloos dienst te doen tot een schakelaar die subtiel afgerond is voor een perfect gevoel.

NAADLOZE VERBONDENHEID

ALTIJD VERBONDEN

DE WERELD BINNEN HANDBEREIK


Met de GT-R heeft u de wereld binnen handbereik dankzij de geavanceerde Nissan-technologie: de nieuwe Display Commander die u snel toegang geeft tot belangrijke functies voor entertainment, navigatie en het unieke multifunctionele display.

DISPLAY COMMANDER

ALLE FUNCTIES ONDER EEN KNOP


De nieuwe Display Commander geeft u snel toegang tot belangrijke functies voor entertainment, navigatie en het unieke multifunctionele display.

ACHTERUITRIJCAMERA

ALTIJD OP UW HOEDEMet de achteruitrijcamera kan u, terwijl u achteruit rijdt, met een discreet gemonteerde camera aan de achterzijde van het voertuig zien wat er direct achter u gebeurt. Het systeem beschikt ook over een handige 180°-blik voor een nog beter overzicht.

NISSAN INTELLIGENT KEY

KEYLESS ENTRYDe Nissan Intelligent Key voelt wanneer u de GT-R nadert en laat u de deur openen door slechts een knop op de hendel aan te raken. Binnen drukt u op de startknop en u bent klaar om te vertrekken.

NISSAN GT-R NISMO

VERVAARDIGD DOOR EXCENTRIEKE INGENIEURS MET DE WIL OM TE WINNEN

Puur. Onverdund. Indrukwekkend. Met 600 pk vermogen en ongeëvenaarde controle. Van turbo's met hoge capaciteit tot speciaal afgestemde ophanging: de Nissan GT-R Nismo is simpelweg de dominante sportauto van zijn generatie.

RAYS GESMEDE WIELEN


De robuust gesmeden 20" wielen met lichtgewicht aluminium in metalic zwart met 6 spaken, vervaardigd door RAYS, zijn geïnspireerd op de legendarische Nissan-raceauto GT500. Ze beschikken over ribbels in de wielen om het glijden van de banden over de velg te voorkomen bij snelle acceleratie of hard remmen.

REMPRESTATIES OP RACENIVEAU


De GT-R brengt enkele van de grootste race-ideeën in de praktijk. Remklauwen met 6 zuigers voor en 4 zuigers achter zijn vervaardigd van een aluminium 'monoblok' uit één stuk voor extreme stijfheid met weinig gewicht. Cross-drilled rotoren beschikken over diamantvormige ventilatieribbels. Terwijl een volledig zwevende rotor de buitenste schijf de mogelijkheid geeft om van de hub af te bewegen, waardoor de neiging van de motor om krom te trekken vermindert.

DISCLAIMER

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/08/2021 tot 31/08/2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

Gem. verbruik : 13,2 – 13,5 l/100 km – CO2 uitstoot: 300 – 307 g/km.