JUKE

NISSAN JUKE FEEL GOOD

VANAF € 149 PER MAAND

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 26.170


Private lease*

Vanaf € 399/maand

Nu aan*


€ 20.570

BAGAGERUIMTE 422 L

VANAF 5,9 L/100km*

CO2-uitstoot vanaf 134 G/KM*


Gemiddeld verbruik met start&stop

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


WAAROM EEN NIEUWE NISSAN JUKE ?

TECHNOLOGIE VOOR OPTIMALE CONTROLE

6 REDENEN OM VOOR DE NIEUWE JUKE TE KIEZEN

GEEN COMPROMISSEN MET DE NIEUWE NISSAN JUKEDe nieuwe Nissan JUKE koopt u om verschillende redenen. We sommen de 6 belangrijkste voor u op.

OPVALLEND DESIGN

Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit.


NAADLOZE VERBONDENHEID

NissanConnect Services maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, zoals Apple CarPlay®, Google Home en zelfs wifi, om u op de hoogte te houden en entertainment te bieden.


MONOFORME SPORTZETELS MET BOSE PERSONAL PLUS HOOFDSTEUNEN

Ga op in het geluid als nooit tevoren. De UltraNearField-luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurder en bijrijder zijn revolutionair op het gebied van audio: ze omhullen u in een 360° geluidservaring.

PROPILOT-TECHNOLOGIE

ProPILOT Assist past zich aan de verkeersstroom aan om uw nieuwe Nissan JUKE te helpen op een vaste afstand van zijn voorganger te blijven.


PARKEREN ALS EEN PROO

U mist geen enkele parkeerplaats. Het Allround View Monitor camerasysteem geeft u 360° zicht om uw auto heen.DTC-TRANSMISSIE MET SCHAKKELFLIPPER

Geniet van onmiddellijke reactie met de automatische transmissie met dubbele koppeling en 7 versnellingen van de Nissan JUKE. Met de schakkelflippers aan het stuur ligt het plezier van schakelen aan uw vingertoppen.

MEER REDENEN OM VAN DE NIEUWE JUKE TE HOUDEN

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIEDe originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu stat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV's in een ander licht te stellen.

VALT OVERAL OP


Deze coupé cross-over is geïnspireerd op de durf van de oorspronkelijke JUKE en op de sportieve erfenis van Nissan. Het nieuwe ontwerp trekt alle aandacht naar zich toe.

VIND UW PASSIE


Het interieur van de nieuwe Nissan JUKE is ontworpen rondom u met een kwaliteitsvolle afwerking, ergonomische bedieningselementen en sfeerverlichting om u in de juiste stemming te brengen om te rijden.

PERSONALISEER UW JUKE


De nieuwe Nissan JUKE N-Design biedt maximale personalisatie zowel voor de binnen- als buitenkant: plus 19' lichtmetalen "Akari" velgen en een two-tone dak.

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

NISSAN JUKE ONGEËVENAARD TECHNOLOGISCH

NISSAN INTELLIGENT MOBILTY


Met Nissan Intelligent Mobility gaat u op een geheel nieuwe manier van A naar B. U zit zelfverzekerder dan ooit tevoren achter het stuur van de nieuwe Nissan JUKE en geniet van betere verbondenheid met de wereld om u heen.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

MEER  VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT


Met Nissan Intelligent Mobility-technologieën en andere technieken die u helpen tijdens het rijden, zoals de achteruitrijcamera en Intelligen Around View Monitor van de Nissan JUKE 2018, staat deze compacte SUV altijd klaar om in te grijpen, zodat u met meer zelfvetrouwen de weg op kan. Ontdek een heel nieuw niveau van zelfvertrouwen.

INTELLIGENT EMERGENCY BREAKING


Het IEB-systeem met voetgangersherkenning remt om aanrijdingen met lage snelheid met voertuigen, voetgangers of fietsers te voorkomen.

BLIND SPOT INTERVENTIONAWaarschuwt u wanneer er zich een voertuig in een dode hoek van uw wagen bevindt en brengt u opnieuw in een veilige positie om aanrijdingen te vermijden.

INTELLIGENT LANE INTERVENTION


MSchakelt de lichten aan wanneer het donker wordt, wanneer u een tunnel inrijdt of in de regen rijdt.

RIJ ALS EEN PROFESSIONAL

EN DIT MET EEN LACH OP UW GEZICHT

Of het nu uw dagelijkse ritje of een toeristische route is, met het stuur van de nieuwe Nissan JUKE geniet u van iedere bocht. Klik uw gordel maar vast, want hij is zo gestart. De precieze besturing van uw nieuwe Nissan JUKE en de ultramoderne Active Trace Control helpen u om iedere bocht perfect te nemen. Het stevige chassis is ontworpen door een geavanceerd computerprogramma en vormt de perfecte basis voor een sportonderstel. U zal merken dat uw auto maar heel weinig overhelt in de bochten en u zal versteld staan van de sportieve besturing. U kan volop genieten van een soepele en comfortabele rit, zelfs op de gigantische 19" lichtmetalen velgen.

DISCLAIMER

Prijs, korting (€ 2.500) en voorwaardelijke recyclagepremie (€ 2.500) inbegrepen, berekend op een aanbevolen catalogusprijs van € 21.820 voor een nieuwe Nissan JUKE Visia DIG-T 114. (2) Overnamepremie: bij aankoop van een nieuwe Nissan JUKE, biedt Nissan je een extra overnamepremie (€ 2.000) voor je huidige wagen, op basis van de Federauto tarieven. Contacteer je Nissan-concessiehouder voor meer informatie omtrent de eventuele overnameprijs van jouw wagen. De wagen moet minstens 6 maanden ingeschreven zijn op de naam van de laatste eigenaar. De nieuwe Nissan moet worden ingeschreven op dezelfde naam als de ingeleverde wagen. ProPILOT is een geavanceerde Driver Assist-technologie, maar kan aanrijdingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelwegen (gescheiden door vangrails), met de ogen op de weg en de handen aan het stuur. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

De responsiviteit en het gebruik van deze functie kunnen negatief worden beïnvloedt wanneer de signaalontvangst van de auto slecht is. Zorg ervoor dat uw auto een goede netwerkdekking heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies. Koppel een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken alleen terwijl de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd voldoen aan de verkeersvoorschriften.  Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de concentratie van de weg kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

Private Lease prijs is berekend op een duurtijd van 42 maanden en 30.000 km. Nissan Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 60 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door RCI Financial Services n.v., Bergensesteenweg 281, 1070 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0413.419.641. Adverteerder: Nissan Belux N.V., Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838.306.068, RPR Antwerpen. Aanbod voorbehouden aan particulieren, minimum 18 jaar oud, woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier, van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden en het loonsoverdrachtdocument. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Nissan-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.