MICRA

DE HIGH-TECH STADSWAGEN VAN NISSAN

NISSAN MICRA

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 16.690


Private lease*

Vanaf € 251/maand

Nu aan*


€ 11.990

5-DEURS HATCHBACK

VANAF 5,6L/100km*

CO2-uitstoot vanaf 126G/KM*


Gemiddeld gebruik met start&stop

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


WAAROM MICRA?

DE ULTIEME 5-DEURS HATCHBACK

6 REDENEN OM VOOR MICRA TE KIEZEN

IN STIJL DE WEG OPGeavanceerde technologie

Technologieën die ingrijpen om uw rit makkelijker te maken.


Audiosysteem BOSE® PERSONAL®

Een bad van geluid, 100% aanpasbaar, 360° luisterervaring.


Opvallend design

Strak gevormd exterieur gecombineerd met een expressief interieur.

Infotainment

Speel uw muziek af, stel de route in en blijf verbonden.


Personalisatie

Een variëteit aan kleurpakketten voor uw unieke auto.


Hoogwaardig interieurdesign

Zachte materialen, voldoende ruimte, alles onder controle en binnen handbereik.

MEER REDENEN OM VAN MICRA TE HOUDEN

DE COMPACTE AUTO VOOR DE GROTE STADDe micra heeft een lengte van minder dan 4 meter met een modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler. Een compacte high-tech auto met een strak design. Perfect voor de stad.


Compact van buiten, ruim van binnen. Geniet van uw rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die voorzien zijn van hoogwaardige materialen, zacht aanvoelen en een expressief design hebben.


OPVALLEND EXTERIEUR


Stoere styling met de functionaliteit van een vijfdeurs hatchback. Dankzij de aandacht voor details springt deze compacte high-tech auto meteen in het oog.MODERN INTERIEUR


De perfecte mix van technologie, design en ruimte. Ga breeduit zitten en geniet van de indrukwekkende ruimte, kwaliteitsmaterialen en het gedurfde design.LEEF U UIT!


Mix en match met een scale aan exterieur- en interieurpakketten om uw MICRA helemaal van u te maken. Kies uw persoonlijke stijl velgen, maak een keuze uit opvallende carrosseriestickers, voeg contrastkleuren toe ... leef u uit!WIJ ZORGEN ALTIJD VOOR U

NISSAN GEAVANCEERDE VEILIGHEID

Nissan heeft een complete visie op veiligheid die de ontwikkeling en techniek bepaalt voor elk voertuig dat we creëren.

Zo is elke MICRA uitgerust met: bandenspanningscontrolesysteem, ISOFIX-bevestiging, 6 airbags, slim D-vormig stuurwiel.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, PLEZIER EN VERBONDENHEID

TECHNOLOGIE OM DE BESTUURDER TE ONDERSTEUNEN


De stad zit vol verrassingen, dus is het een zaak om goed voorbereid de weg op te gaan. De bestuurdersondersteunende functies van Nissan Intelligent Mobility houden constant alles in de gaten, staan voortdurend klaar om in te grijpenen helpen u altijd om een stapje voor te zijn.

ZELFVERZEKERD RIJDEN

EEN GEHEEL NIEUW NIVEAU VAN VERTROUWEN


Dankzij onze technieken, kan u zelfverzekerd de baan op. Uw nieuwe Nissan MICRA houdt voor u de weg in de gaten dankzij o.a.: Intelligent Lane Intervention, Intelligen Forward Emergency Braking, High-Beam Assistent.TECHNOLOGIE DIE ALLES AANVOELT

ZIEN EN GEZIEN WORDEN


Auto's kunnen zich in uw dode hoek bevinden, winkelwagentjes komen altijd uit het niets en snelheidslimieten zijn niet overal even goed aangegeven. MICRA helpt u een handje dankzij: Intelligent Around View Monitor, Traffic Sign Recognition, Blind Spot Warning.TECHNOLOGIE DIE ZICH AANPAST

CONTROLE EN STABILITEIT


De Nissan MICRA helpt u met meer precisie en zelfvertouwen een file door of een heuvel (of verkeersdrempel) over te komen, dankzij technolgie die u ondersteunt voor een vlotte rit. Denk maar aan: Hill Start Assistent, Intelligent Trace Control, Intelligent Ride Controle.KENMERKEN

HET IS AANGENAAM VERTOEVEN IN UW NISSAN MICRA

Naast een strak design en Intelligent Mobility technologieën beschikt de Nissan MICRA ook nog over heel wat praktische opties en mogelijkheden om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Denk maar aan een automatische airco, een startstopsysteem... aan alles is gedacht.


ERGONOMISCHE ANTIVERMOEIDHEIDSSTOELEN


De voorstoelen helpen om de druk op uw rug te verlichten, waardoor u kunt genieten van enorm comfort, of u nu op weg bent naar uw vakantiebestemming of naar het werk.

EEN RUSTIGE INTERIEUROMGEVING


MICRA is ontworpen voor stille ritten met akoestisch glas voor de voorruit, dik isolatiemateriaal en tochstrippen aan de portieren.

DISCLAIMER

Aanbevolen catalogusprijs is de maximale prijs inclusief BTW voor een Nissan MICRA IG-T 100, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs inclusief BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

Het kortingsbedrag wordt als voorbeeld gepresenteerd en vertegenwoordigt het maximale voordeel dat wordt aangeboden op een Nissan MICRA Visia. Dit maximale voordeel is inclusief een MICRA dealerkorting van € 3.000. Dit voordeel is enkel geldig van 01/06/2020 tot 30/06/2020.

De recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe uw oude voertuig te recycleren. Bij aankoop van een nieuwe Nissan MICRA IG-T 100 biedt Nissan u een recyclagepremie tot € 1.700 aan. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/06/2020 tot 30/06/2020. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op moment van de aankoop. Gem. verbruik: 5,6 - 6,5 l/100 km - CO2-uitstoot: 126 - 146 g/km (WLTP). De afbeeldingen zijn louter indicatief. Ze kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen en accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

Private Lease prijs is berekend op een duurtijd van 42 maanden en 30.000 km. Nissan Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 60 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door RCI Financial Services n.v., Bergensesteenweg 281, 1070 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0413.419.641. Adverteerder: Nissan Belux n.v., Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838.306.068, RPR Antwerpen. Aanbod voorbehouden aan particulieren, minimum 18 jaar oud, woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier, van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden en het loonsoverdrachtdocument. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Nissan-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.