NAVERKOOPACTIES

AFTERSALES ACTIES

In de winterperiode is een optimale conditie van uw NISSAN zeer belangrijk. Kom daarom dus snel langs voor een Wintercheck. Tijdens deze check worden de meest cruciale onderdelen van uw NISSAN gecontroleerd. In de periode van 17 november t.e.m 31 januari 2019 kost deze check € 9,95.

VAKANTIECHECK

Van een ritje in eigen land tot een uitgebreide tour door Europa. Niets is mooier dan er in uw Nissan op uit te trekken samen met vrienden of gezin. U beleeft dit avontuur maximaal met een Nissan die in topconditie is. Laat dus tijdig het onderhoud uitvoeren of kom langs voor de Vakantiecheck.

Tijdens de Vakantiecampagne betaalt u voor deze check slechts 9,95 euro en is deze gratis in combinatie met onderhoud! 

NISSAN SERVICES PLAN

Het Nissan Services Plan biedt u diverse voordelen en zekerheid, zowel binnen de garantieperiode als daarbuiten. Met een NISSAN Verlengde Garantiecontract heeft u de mogelijkheid om, na het verstrijken van de 3 jaar fabrieksgarantie, een Verlengde Garantieverzekering af te sluiten. De Verlengde Garantieverzekering biedt dekking voor reparatie of vervanging bij onvoorziene mechanische en electrische defecten gedurende 1 of 2 jaar extra.

TOT 30% KORTING OP ZOMERBANDEN

NISSAN ASSISTANCE

Voor optimale veiligheid tijdens de zomermaanden gebruiken we uitsluitend zomerbanden van topmerken. Kosten zijn inclusief BTW, balanceren en montage. Wielbouten en milieuheffing zijn niet inbegrepen.

Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden voor uw Nissan.

Elke NISSAN heeft standaard 3 jaar gratis pechhulp door heel Europa. Als u ook na het einde van de Nissan fabrieksgarantie of de verlengde garantie uw onderhoud door Nissan laat verzorgen, profiteert u gedurende de volgende 12 maanden of tot het volgende geplande onderhoud automatisch van gratis Nissan Assistance. Een veilig gevoel tijdens uw reis tijdens de zomermaanden!

GRATIS RUITENWISSERS BIJ VERVANGING VAN UW VOORRUIT

 Is uw voorruit door schade aan vervanging toe? Het vervangen van de voorruit is specialistisch werk. We beschikken over jarenlange ervaring en hebben het juiste gereedschap om de voorruit te demonteren en de nieuwe voorruit volgens de fabrieksnormen te monteren.

Bij vervanging van uw voorruit ontvangt u tijdens de zomercampagne geheel gratis 1 set nieuwe ruitenwissers voor de voorzijde van uw Nissan!